Mørkebjergvej 7A

5600 Faaborg

62613096

Salg af nye og brugte hvidevarer

Nemt - Hurtigt - God service - Bedste priser

Salg af hvidevarer

Salg af hvidevarer i Faaborg og omegn er noget Faaborg Hvidevareservice har stor erfaring med. Det er altid mester selv, der kommer ud med de nyindkøbte hårde hvidevarer, og jeg vil også være behjælpelig med at opsætte og montere disse. Der vil blive ydet den bedste service samt en god rådgivning, så du opnår en følelse af fuld tilfredshed med din nye hvidevarer.

Hos Faaborg Hvidevareservice garanteres det, at kunden altid får udleveret produkter af den højeste kvalitet til de bedste priser. Der bliver kun solgt hårde hvidevarer, som jeg 100 % selv kan stå inde for og ville bruge i mit eget hjem. Her bliver der matchet pris på salg af hvidevarer, da Faaborg Hvidevareservice er både leveringsdygtige og konkurrencedygtige, når det kommer til priser – også priser på internettet.

Ny Miele Vaskemaskine
8.995,-
Brugte vaskemaskiner
Fra 995,-
Brugte tørretumblere
Fra 795,-
Previous slide
Next slide

Køb af kvalitetshvidevarer hos Faaborg Hvidevareservice

Når det kommer til salg af brugte og nye hvidevarer, så bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten hos Faaborg Hvidevareservice. Du kan derfor være tryg ved at købe nye eller brugte hårde hvidevarer hos mig, da jeg vejleder dig i, hvad der er det bedste valg for dig og din husstand, hvis dine hvidevarer ikke kan repareres. Hvis du køber et produkt gennem Faaborg Hvidevareservice, så bliver der naturligvis også ydet en garanti. Desuden kan jeg hjælpe med at montere alle former for hvidevarer uanset, om de er købt hos Faaborg Hvidevareservice eller ej.

Køb dine hårde hvidevarer i Faaborg

Hvis du er på udkig efter en lokal hvidevareservice, der ikke kun reparerer, men også sælger nye og brugte hvidevarer, så kan Faaborg Hvidevareservice hjælpe dig. Her har du mulighed for at købe dine hårde hvidevarer tæt på eller lokalt, hvad enten du bor i nærheden af Faaborg, Millinge, Svanninge, Faldsled, Broby eller Vester Åby. Faaborg Hvidevareservice er din lokale hvidevareservice med reparation og salg af nye og brugte hårde hvidevarer.

Er du i tvivl, om du har brug for en udskiftning af dit gamle køleskab eller din gamle opvaskemaskine, eller om det er nok med en reparation, så skal du være velkommen til at kontakte Faaborg Hvidevareservice.

Reparation og salg af hvidevarer

Hos Faaborg Hvidevareservice er der ingen hemmelige gebyrer eller overpriser, da kunden altid får det, som der er blevet ønsket. Jeg sætter en ære i at yde den bedste service til konkurrencedygtige priser til alle kunder. Hos Faaborg Hvidevareservice sælger jeg dig dog ikke blot en hvidevare. Jeg følger opgaven til dørs og giver også den bedste service samt en god rådgivning og vejledning med i prisen.

Udover salg af hvidevarer udfører jeg også reparationer af hvidevarer i Faaborg og omegn. Hvis du oplever problemer med et køleskab, en vaskemaskine eller lignende, så kommer jeg gerne ud til dig for at finde ud af en løsning på problemet. Hos Faaborg Hvidevareservice foretrækkes det altid at reparere en gammel hvidevare i forhold til at udskifte den. Dog bliver dette kun anbefalet, hvis det kan betale sig for dig – både i forhold til prisen på reparationen, og hvis hvidevaren overhovedet kan repareres. Hvis det er muligt, ser jeg altid en reparation som den bedste og som regel også billigste løsning.

Jeg
holder
ferie

i Uge 30, 31 og 32

Hvis du har brug for hjælp, så læg en besked. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt, når jeg er tilbage tirsdag den 15. august