Mørkebjergvej 7A

5600 Faaborg

62613096

Reparation af hvidevarer

Nemt - Hurtigt - God service - Bedste priser

Hvidevareservice og reparation i Faaborg og omegn

Med mange års erfaring i branchen kan du trygt give Faaborg Hvidevareservice et kald, hvis du behøver hjælp med reparationer af dine hårde hvidevarer i hjemmet. Her finder du en forretning med stor erfaring og god rådgivning, der sikrer, at opgaven bliver løst efter dine ønsker og behov. Med markedets bedste priser og den bedste service bliver du som kunde hjulpet fra start til slut af det samme ansigt, da det altid er mester selv, der kommer ud til kunden. Hos Faaborg Hvidevareservice bliver der lagt stor vægt på lokalområdet, hvorfor du kan få hjælp i Faaborg, Millinge, Svanninge, Faldsled, Broby og Vester Åby.

Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis du skal købe nye hvidevarer, hvis den gamle opvaskemaskine eller det gamle køleskab ikke længere fungerer optimalt. Dog er det som regel blot små fejl og mangler, der kan repareres med den rette rådgivning og hjælp.

Hos Faaborg Hvidevareservice udfører vi alle former for reparationer af hårde hvidevarer uanset type eller mærke. Her bliver der sørget for at kunden nemt kan komme tilbage til hverdagen igen, da opgaven bliver løst hurtigt og effektivt som regel under det første besøg. Hos Faaborg Hvidevareservice bliver der kørt rundt med et lager af typiske reservedele i bilen, hvorfor problemet kan løses hurtigt.

 

Reparation af fryser

Stor erfaring: Bedste service og bedste priser

Faaborg Hvidevareservice udfører alle former for reparationer og serviceeftersyn af hvidevarer til de bedste priser. Kunderne er altid trygge hos mig, da jeg sørger for at yde den bedste service uanset omfanget af opgaven. Hvis en reparation giver mening, så bliver dette altid anbefalet, da dette kan være besparende for både dig og miljøet. Hvis det er nødvendigt at udskifte den gamle hvidevare, så hjælper jeg også gerne med dette.

Garanti på hvidevareservice

Hos Faaborg Hvidevareservice yder jeg en personlig service uanset, om du skal have løst en større eller en mindre opgave. Jeg reparerer og sælger forskellige hvidevarer både nye og brugte. Hvis der købes hvidevarer gennem Faaborg Hvidevareservice, så er kunden naturligvis dækket ind under gældende garanti. Der ydes en garanti fra producenternes side, der skal ordnes hos producentens servicecentre. Faaborg Hvidevareservice tager dog altid et kig på selve hvidevaren samt hjælper kunden med at rekvirere garantiservicen. På denne måde er mine kunder altid sikre på, at de får leveret en service af højeste kvalitet.

Reparation af vaskemaskine

Nyt eller brugt?

Hos Faaborg Hvidevareservice lægger jeg vægt på, at jeg løser opgaven, så det passer til kundens ønsker og behov. Hvis det bliver vurderet, at det er for dyrt at reparere hvidevaren, eller hvis hvidevaren desværre ikke kan repareres, kan kunden også få hjælp. Foruden at reparere hårde hvidevarer, så sælger Faaborg Hvidevareservice også brugte 

og nye hvidevarer. Desuden bliver priserne på salg af hvidevarer matchet, hvorfor der altid bliver tilbudt fordelagtige priser til kunderne.

Du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for vejledning eller råd, hvis en af dine hvidevarer er gået i stykker.

Jeg
holder
ferie

i Uge 30, 31 og 32

Hvis du har brug for hjælp, så læg en besked. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt, når jeg er tilbage tirsdag den 15. august