Lokal og kvalitetsbevist hvidevareservice

Faaborg Hvidevareservice

Jeg, Brian Mosegaard, startede Faaborg Hvidevareservice i juni 2007. Siden da har jeg kørt de fynske veje i og omkring mit lokalområde tynde for at servicere mine kunder på bedst mulige måde.

Jeg bor i lokalområdet med min kone og 4 dejlige piger, som går i den lokale skole. Desuden støtter og sponsorerer jeg den lokale skolebus samt den lokale idrætsforening.

Faaborg Hvidevareservice ligger i dit lokalområde, så det nemt kan blive din lokale hvidevareservice. Kort sagt, så betyder lokalområdet, nærheden og trygheden meget for mig, og det vil jeg gerne dele med samt videregive til mine kunder.

I 2007 havde jeg oparbejdet mange års erfaring med dette fag ved at arbejde for andre med service, reparation og salg af hvidevarer. Jeg ønskede at blive selvstændig og starte mit eget, da jeg oplevede, at de store firmaer, som jeg arbejdede for, ikke gav kunderne den kundeoplevelse, som jeg synes, at de fortjener.

Mit mål er at yde den bedste service ved at fremstå som en kvalitetsbevidst hvidevareservice med et højt serviceniveau i og omkring mit lokalområde. Jeg kører hovedsageligt i Faaborg, Millinge, Svanninge, Faldsled, Broby og Vester Åby.

Jeg ønsker, at alle mine kunder skal have en god kundeoplevelse ved at henvende sig personligt til mig. Jeg overholder altid mine aftaler og leverer en service, der består af gode råd, masser af vejledning samt fair og gennemskuelige priser.

Da jeg kun arbejder med service, reparation og salg af hvidevarer, så har jeg stor ekspertise og viden indenfor disse områder, som jeg gerne øser ud af til mine kunder. Jeg kan servicere og reparere alle hvidevaremærker, så uanset hvilket hvidevaremærke du har, kan du trygt henvende dig til Faaborg Hvidevareservice.

Faaborg Hvidevareservice består af en person, og det er mester selv. Det er derfor muligt for mig, at yde den service jeg ønsker, at mine kunder skal have. Du vil opleve kontakt til én og samme person, der udfører hver en opgave fra start til slut. Jeg følger alle opgaver til dørs, hvad enten det er en service, en reparation eller salg af hvidevarer.

Få professionel rådgivning af mester selv

Når du vælger at købe dine nye hvidevarer hos Faaborg Hvidevareservice, så kan jeg garantere, at prisen vil matche mine store konkurrenters pris. Faaborg Hvidevareservice matcher ikke kun prisen, du vil også få den mest professionelle rådgivning og vejledning i forhold til lige netop dit behov – og husk mester selv er med lige fra købet til selve monteringen og opsætningen er foretaget. Jeg vil naturligvis bortskaffe dine gamle hvidevarer samt emballagen fra de nye hvidevarer, hvis du ønsker det.

Du skal ikke vente længe på Faaborg Hvidevareservice

Hvidevareservice og reparation udføres altid hjemme hos kunden, så det er nemt og bekvemt for dig. Når du henvender dig til Faaborg Hvidevareservice, så aftaler vi sammen et bestemt tidspunkt, så du ikke skal sidde og vente hele dagen på, at jeg kommer forbi. Jeg sætter en ære i at overholde den tid, vi har aftalt. Skulle det ske, at jeg kommer før eller bliver en smule forsinket, fordi en reparation driller, så giver jeg dig straks besked.

Jeg er specialiseret i reparation og service af hårde hvidevarer Du får en ærlig og professionel rådgivning Jeg leverer altid kvalitetsarbejde Du betaler en fair pris for mit arbejde Jeg kører i dit lokalområde hver dag Du får en hurtig og punktlig service Jeg har stor erfaring med alle hvidevaremærker Du har kun kontakt til én person – mester selv Jeg sætter altid kunden i centrum Faaborg Hvidevareservice har en stor kundetilfredshed

Reparationer til fair priser

Når du skal have serviceret eller repareret dine hvidevarer, så rykker jeg hurtigt ud til dig. Jeg kommer med en fair pris for servicen eller reparationen. Desuden kører jeg altid rundt med et stort udvalg af reservedele i bilen, således at det er muligt for mig at lave de fleste reparationer med det samme. Du kan trygt regne med, at jeg i forbindelse med en reparation er ærlig i forhold til, om det kan betale sig eller ej. Jeg går nemlig ind for, at hvidevarer ikke bare skal smides ud, hvis de kan repareres til en rimelig pris og derefter holde flere år.

Kan det overhovedet betale sig at reparere?

Det kan i langt de fleste tilfælde betale sig at betale for en reparation. Selvom dine hvidevarer har et par år på bagen så vær sikker på, at det ikke blot kræver en reparation, inden du køber nye hvidevarer. Jeg har stor erfaring med at reparere vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, komfurer m.m., hvor du som regel kan glæde dig over, at det ikke bliver ligeså dyrt at få repareret dine hvidevarer, som du tænker.

Jeg
holder
ferie

i Uge 29, 30 og 31

Hvis du har brug for hjælp, så læg en besked. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt, når jeg er tilbage mandag den 8. august